Hemma efter en dag på jobbet!

Hemma nu efter jobbet, otroligt skönt att bara vara hemma och slappa! Snart ska vi käka grillat och sedan blir det mys! Kommer inte skriva något imorgon förrens vid 9 kanske, ska på bio med några kompisar efter jobbet, vi ska se Eclipse! Det ska bli himla roligt :) Nu måste jag kila, maten är klar!!! Hörs :)

Beger mig till jobbet nu!

Nu tar jag cykeln till jobbet! Vi hörs när jag kommer hem! (ca 18.00)
Ha en bra dag! :)

ouuups!

Dålig uppdatering har det varit! Jag har inte haft tid, för jag har jobbat som attan och varit på midsommar fest och mycket mer! Nu är jag tillbaka som vanligt tror jag, haha. Ska jobba hela veckan som sagt 8-16.30, men ska försöka uppdatera så gott det går! Detta blir mitt sista inlägg innan sängen kallar! Godnatt :)

Lördag

Hej! Sitter på altanen i Tving och bara slappar. Har precis varit vid sjön och solat lite :) Har inget mer att säga typ, haha. Men skrivet lite mera senare, kanske får in lite bilder i datorn också. Hej så länge :)

Godnatt!

Nu ska jag sova, midsommar blev kanon! Hörs imorgon, kram på er!

Trevlig midsommar!

Är i Tving nu och har haft det jätte mysigt och ska fortsätta ha! Nu ska vi snart äta grillat och sedan blir det lite lekar! Tänkte bara slänga in en hälsning så ni vet att  jag mår bra! Hörs imorgon!

Trevlig midsommar! :)

Förlåt för ingen uppdatering!

Har kommit hem så sent från jobbet varje dag och haft mycket att göra efter när jag har kommit hem, det är därför jag inte kunnat skriva så mycket! Har snart varit hemma i 7 timmar, har fixat lite lekar och priser för imorgon är det ju midsommar! Jag har ordnat lekar tillsammans med Leia, blir tipsrunda och lite annat smått och gott! Åker till Tving imorgon vid 11 tiden, ska vara där på midsommar, det blir lekar, mat, umgås och mest mysa runt i lilla Tving!
Vad ska ni göra på midsommar? Händer det något roligt för er?
Nu ska jag sova tror jag, blir en lång natt imorgon. Tror jag hinner uppdatera innan jag åker imorgon, annars får ni ha en riktigt mysig midsommar med massa sol, tårta, god mat och massa dans runt midsommarstången!
Glad midsommar från mig :)



Hemma efter jobbet!

Nu är jag hemkommen från jobbet och handlandet inför midsommar! Har varit en helt okej dag på jobbet, inte något särskilt som hände iallafall. Ska snart sätta på en mysig film och sedan blir det bara mysa hela kvällen!
Har ni några planer för midsommar? Vad och hur isåfall?
Hörs senare, puuuss!

Myskväll

Sitter fortfarande i soffan sedan långt innan på dagen, ska snart duscha, har inte gjort det än.. Sen ska jag nog sova, ska upp vid 6 imorgon för att jobba, kommer vara riktigt trött annars om jag inte lägger mig sen. Kommer inte uppdatera förrens jag kommer hem vid 6 ungefär, så håll ut ;)
Godnatt, sov gott! Så hörs vi imorgon efter jag kommer hem från jobbet! Kram

Victorias och Daniels smekmånad - jag var där i maj!

Enligt DN.se ska paret åka till Söderhavet och till ön Tahiti! Gissa vem som har varit där? Jo jag!!! Kan berätta att det är ett helt underbart ställe och där skulle jag verkligen vilja gifta mig! De har en väldigt tur att dem valde just Tahiti, helt underbart att ha smekmånad eller varför inte ett bröllop?

Här är en länk om smekmånaden, Nyhetskanalen.se har svaret!
http://www.nyhetskanalen.se/1.1688929/2010/06/22/brollopsresa_gick_till_soderhavet
Som sagt så har jag varit på samma ställe som brudparet ska till! Otroligt att dem valde samma ställe som vi åkte till, min familj den 11 maj! Vi var dem första på 2 år som var på Tahiti, dem hade aldrig stött på några svenskar, dem visste knappt vart Sverige låg, helt otroligt att dem inte vet det!? Så nu blir kronprinsessan Victoria och prins Daniel andra paret från Sverige som kommer till Tahiti på 2 år.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel firar sin smekmånad i Franska Polynesien. Foto: Scanpix
Ett underbart ställe! Kommer lägga in lite bilder från vår resa, vid ett annat tillfälle!

Tisdag

Sitter just nu och tittar på teve, inget roligt faktiskt, eller jo. Kollar på disney-channel, hannah montana och zack och cody, lite barnslig jag är haha. Vet faktiskt inte vad jag ska göra i eftermiddag, kanske ska sola en stund nu när solen är framme, måste passa på lite ;) Vad ska ni göra idag?

Sjukling..



Ser inte normal ut i mitt ansikte.. Har inget smink och helt borta i mitt ansikte, haha. Ska snart ta en dusch och fräsha till mig lite. Imorgon blir det nog jobbet, mår MYCKET bättre nu än igår och imorse.. Igår hade jag feber, ont i halsen och väldigt förskyld. Tydligen var jag allergisk också, eller jag vet inte. Förkyld som satan och mitt öga svullnade upp och började klia. Idag mår jag mycket bättre och ska förmodligen jobba imorgon, känns som jag behöver arbeta lite och skaffa pengar! Somsagt ska jag ta en dusch nu och sedan blir det en film och mysa bort min onda förkylning och febern!


Sjukling hemma!

Som sagt så blev jag sjuk imorse, usch! Jag ska inte jobba idag pga det, kanske får blir imorgon istället. Idag ska jag bara slappa och sova, så jag blir frisk tills imorgon! Vet inte heller om jag vågar lägga ut en "sjukbild", men vi får se. Hörs om en stund igen, nu ska jag fortsätta sova!(Om jag kan)

Hemma och typ sjuk..

Här sitter en sjukling i sängen.. Har jobbat idag och kände mig inte alls bra efter lunchen, mådde illa och så. Är dunder förkyld, febrig och sånt.. Men jag var faktiskt duktig som jobbade dagen ut till 16.30!!! Nu ska jag sova så får vi väl se om jag åker till jobbet imorgon eller stanna hemma, hörs imorgon! Sov gott!

(Förlåt för ett dåligt och snabbt inlägg, är inte på hugget för att skriva just nu..)
Puss!

This is it!

Sitter och kollar på This is it på 3an, slå på om ni inte ser på det! Grymt bra! Förlåt för jag skriver inlägg så sent nu denna helgen, har varit på olika saker hela dagarna! Imorgon börjar jag jobba och då kommer inläggen efter 6 ungefär, så ni får bara hålla ut! ;)

Imorgon tar jag flyger hem vid 7 ungefär och sedan tar jag bussen till jobbet, kommer lite sen pga flyget. Skulle börjat vid 8 men kommer vid halv 11, haha. Aja, men får jobba som satan för att ta igen det! Ni som undrar vart jag ska jobba dessa 4 veckor framöver kommer få reda på det imorgon när jag kommer hem. Men jag kan sammanfatta lite kort. Jag ska jobba på vårdcentralen i Lyckeby som ligger lite utanför Karlskrona. Kommer ha min arbetstider mellan ca 8-16.30. Mer information kommer jag skrica imorgon när jag kommer hem.

Detta blir nog det sista inlägget innan jag kommer hem från Stockholm och jobbet.(Kanske hinner ett innan jag somnar)

Hörs imorgon eller sen! Puss

Kungliga bröllopet och shopping i City!

Kom hem för en stund sen men har inte kunnat fixa internet.. Idag har varit en stor dag med mycket glädje och tårar! Har varit och kikat på bröllopet när de ny blivna paret Victoria och Daniel åkte vagn genom hela staden och sedan ut på båten! Måste säga att det var ett riktigt fint bröllop med fint väder och ett snyggt par! Har även varit på shopping tur i City och hittade en hel del saker!




Så fina, grattis!


Blommig jacka, H&M
Prickigt linne, BikBok
Blommig tunika, H&M
Vitt linne, Gina Tricot
Almenacka, hemligt ;)


Rosa myströja, BikBok
Vit/Svarta leegins, Monki

Saknas lite kläder på bilderna, kommer mer imorgon!
God natt!

Natt i Stockholm!

Tyvärr kommer inte bilderna in förrens imorgon, kameran dog och internet funkade inte.. Lovar att dem kommer in imorgon innan jag beger mig ut på staden igen! Hoppas ni har haft en kanon dag idag! Här i Stockholm har det varit full rulle med bröllopet, det har regnat och shoppat en massa! Kommer slänga in några bilder imorgon på vad som inhandlats och lite bilder på när brudparet åker häst och vagn genom hela staden! (om jag får någon bild på dem!)


Godnatt och sov gott! Vi hörs imorgon!

Vaknade upp i Sthlm!

Vaknade för en stund sedan i lägenheten i Stockholm, kommer bli en bra dag! Har shopping, shopping och bara shopping framför mig idag, mycket bra! Kommer lägga ut sen när jag kommer hem(ca 7-8) så ni får hålla ut tills dess, medan jag shoppar loss!


Hörs igen ikväll, ha en bra dag!

I bilen mot Stockholm!

Sitter nu i bilen mot Stockholm, blev ett litet sent inlägg, men bättre sent än aldrig ;) Är ganska trött, men jag vet inte om jag ska sova.. Det väntar en mycket skojsig dag imorgon med shopping, konserter och sånt på Love Stockholm 2010 och bara ströa runt på alla gator och fik! Hör av mig imorgon när jag vaknar upp i lägenheten, ha en bra kväll! Hörs imorgon vänner!

Packat klart nu!

Har precis packat klart nu, känns som jag har för mycket.... men skit samma! Ska bara fixa det sista sen väntar jag på att bilen ska rulla! Kommer skriva några inlägg från bilen sen!
Hej sålänge!

SUNSHINE!

Ha en mysig kväll!
Puss 

Packar och packar..

Packar förfullt min resväska! Den är snart full och då kanske det är dax att sluta packa? Ska snart göra lite middag till mig och min syster, ingen annan är ju hemma så då får det bli jag som gör "vuxensakerna", haha. Ska lägga in lite bilder från dagen som gått! Kan ju inte precis säga att det har hänt något roligt idag.. Har legat ute i solen i ca 2 timmar, fotat lite, ätit och packat. Vad har ni gjort idag? Något mer intressantare än jag?

Skolavslutningar


Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan och kände att detta kommer bli en bra dag! Min syster ska snart åka till vår kusin i Göteborg med vår älskade farfar, hon kommer vara där i en vecka ungefär. Ikväll åker jag till Stockholm över helgen för att shoppa, gå på grönan(om vi hinner) och bara mysa! Det ska bli otroligt roligt, vi har ju en sommarstuga där, fast nu ska vi bo mitt i stan i en lägenhet. Jag självklart att blogga därifrån! Nu ska jag käka frukost, klä på mig och sedan lägger jag in lite bilder från skolavslutningarna igår. Ha en fin morgon tills vi hörs igen!


Skolavslutningar + massa sol!

Kom nyss hem från mina systras skolavslutningar, allt gick bra! Nu väntar vi på att grillen och att jordgubbstårtan ska bli klart, mums! Linnea är fortfarande här, och hon åker hem vid halv 4, synd! :( Ikväll blir det  utgång med några från klassen på Harry's och sedan blir det bara att ta det lugnt! Kommer lägga ut bilder på skolavslutningarna lite senare och även bilder från ikväll när jag kommer hem!


Linnea ♥ Johanna



Vi sitter fortfarande vid datorn och försöker komma på vad vi ska göra. Det är ju sådant piss väder ute, så det är ju inte roligt att vara ute. Vi försökte pussla ett pussel som vi inte kom så långt på.. Hm, vad ska vi göra? Förslag?


Godmorgon!

Linnea och jag har precis gått upp ur sängarna, vi sitter och käkar frukost och lyssnar på musik. Idag ska vi nog inte göra så mycket, tar dagen som dem kommer lite! Ska lägga ut lite bilder från igår, om jag får godkänt av linnea...... haha.

Sommarkväll!

Mysig bild denna fina sommarkväll! ♥
Nu säger jag godnatt denna fina kväll!
Hörs imorgon ♥

Linnea här hos mig, mys!

Jag mötte upp linnea för någon timme sen vid bussen, vi gick och köpte en stor påse med godis, muma! När vi kom hem var maten klar, det blev grillat kött och nypotatis. Nu sitter vi här i mitt rum och har inte någon ide alls på vad vi ska göra, haha. Någon som har ett bra förslag?

Årets glassklassiker!

Sandwich får årets glassklassiker! Den är så underbart god och alltid lika god vart man än äter den och hur man än äter den! Toppen glass helt enkelt!







Godmorgon mina läsare!

Ja, som sagt godmorgon! Vaknade för en stund sedan, och sedan dess ligger jag i sängen och inte gör någonting! Ska snart klä på mig och sedan kanske ut i solen för att sola en stund, men solen gick precis i moln. Hur är det hemma hos er? Är det mycket sol där med eller?


Bilder från dagen kommer lite senare, håll även utkick på Dagens hiss/diss!


Godnatt, dröm söta drömmar!

Nu ska jag sova, har en rolig dag framför mig imorgon! Ska träffa linnea och sedan möte med jobbet!


Vi får höras imorgon när jag vaknar.(det kommer inte vara på förmiddagen!)
Sov gott, hörs!


Myser i min säng!

Sitter i min säng och snackar med min underbara Linnea! Jag saknar henne så mycket, tänker tillbaka på våra minnen när vi precis träffades, lövmarknaden, hällevik och massa annat skoj som vi har gjorrt den tiden vi har varit vänner! Hon är inte bra utan hon är helt perfekt, bättre vän än henne finns nog inte faktiskt! Jag är så himla glad att jag har träffat denna flicka, utan henne hade jag inte varit den jag är idag! Kan snacka med henne om precis allting och hon lyssnar verkligen på det jag säger och försöker verkligen få en att må bra! Jag älskar henne precis som hon är och det kommer jag alltid att göra, det finns inget i hela universum som gör att jag ändrar det beslutet!


Gumman, jag älskar dig verkligen riktigt mycket! Utan dig hade jag inte varit den jag är idag, du gör allt så mycket bättre! Tack för du finns här för mig när jag behöver dig! Det är därför jag verkligen älskar dig!



Sötnos!



Jag älskar dig sara! Du är underbar! Love you

Sommarkväll i Karlskrona

Sitter och lyssnar på musik från Spotify, massa sommarmusik och blandade musikstilar, riktigt mysigt! Ska snart baka kladdkaka tror jag och sedan blir det grilla med familjen! Ikväll åker jag till mamma, ska träffa linnea imorgon också, gud vad jag har saknat henne! Vi ska nog bara mysa och snacka om allt sedan vi träffades sist, vi har nog ganska mycket att snacka om! Nu ska jag fortsätta med designen på bloggen, så vi hörs lite senare!


Söndagsbild


Hej och välkomna!

Hej! 
Vissa av er kanske känner igen den här bloggen och adressen, då drömmer ni inte! Jag har tidigare haft en blogg på just detta namnet och nu har jag tagit bort alla inlägg och ska börja om på nytt med den här bloggen. I början nu kan det vara lite stökigt på grund av reparation och design, jag ber om ursäkt för det och hoppas att jag ska snart få allt till rätta! Kommer blogga medans jag "bygger om" och få er att trivas så mycket som möjligt.
Välkomna!

RSS 2.0