Kicka hem lite smått och gott!

Ska snart klicka hem nytt filter och motljusskydd till min älskade kamera! Nu ska jag kolla runt på lite mera saker och sedan lyssna på musik! Puss

Gör din grej - fotograf!

http://www.dingrej.se/index.php?id=12&tx_gordingrej_pi1[showUid]=381
Rösta rösta! Tack på förhand! ♥

Flower Of Love


Min utrustning för min fotografering!

1. Close Up +4 filter, bra om du vill komma nära ett motiv!
2. Canon 500d, en kamera är en självklar sak om du vill kunna fota!
3. Stativ, det använder jag alltid när jag ska fotografera motiv eller porträtt.
4. Reflexskärm, är ett måste, ljuset blir så mycket bättre!
5. Star 8x filtet, om du vill få ditt ljus till en stjärna, perfekt till jul!
6. UV filter, bra för om du vill få fina färger i dina bilder!

Plugg & Idol!

Sitter och pluggar Naturkunskap framför Idol. Ska snart spela lite Sims om jag blir klar med plugget! :)
Hörs sen!

I väntan på pengar...

Behöver pengar nu! Ska spara ihop nu eller önska mig tills jag fyller år ;) haha.
Är i behov av detta objektivet nu!!

För att du finns!

Bilder tagna av mig! Fler bilder kommer ikväll! Puss

You're The Voice

Som ni ser har jag fullt upp, haha ;) Sitter och pluggar i skolan,
så la in ett litet snabb inlägg!

Dålig uppdatering

Oj, blev sent med uppdatering idag.. Ska sova snart, så blir ingen mer uppdatering förrens imorgon. Sov gott!

You makes my dream

Nu ska jag sova, eller snart iallafall. Ska spela lite sims först ;) Så det här blir mitt sista inlägg innan jag somnar, vi hörs imorgon!
Sov gott alla söta läsare! ♥

Me ♥‌ The Sims

Sitter just nu och installera alla mina The Sims 2 skivor, åh vad jag älskar The Sims! Ska plugga lite också om inte mitt beroende av Sims kommer tillbaka ;)

Lanvin ♥ H&M

Den 2a November kl.08.00 lanserar Lanvin sina kläder för H&M!
Jag är en av dem som längtar oerhört mycket dit, ni också va? ;)

Carpe Diem


Psykologi

Åh, jag hade hoppats innerligt att skolan hade dusch, haha. Jag sprang så jag nästan dog, för jag trodde vi hade börjat, men som tur väl hade vi inte börjat så någon som vill hälla en stor hink vatten i på mig? Så sitter nu och väntar på att Psykologi A ska börja.

Pluggar

Sitter i min ensamhet i köket och pluggar, ska göra mig en kopp te och sedan fortsätta med mitt pluggande. Ikväll ska jag bara duscha, plugga och sen sova, jag behöver verkligen det! Håller på med min design lite också, vad tycker ni om den? Hörs lite senare!

The Sims 3

Sitter och spela The Sims 3, och jag har kommit jätte långt och gjort klart huset, men vad tror du händer mitt i spelet? Jo datorn och spelet laggar så jag får starta om datorn, och såklart glömde jag spara.... sånt kan man bli så arg på, och så typiskt att jag inte sparade :( aja, får göra om allt!

Sova?

Funderar faktiskt på att lägga mig ner och sova, hade varit underbart skönt! Sova är nog det bästa jag vet, så himla underbart! Hörs imorgon! (om jag vaknar..., haha) ;)

Designen nästan färdig...

Tycker ni designen är fin än sålänge? :) Jag ska göra lite småändringar och så på texten m.m. Håll ut! Puss

Håller på med ny design!

Sitter med photoshop och håller på med en ny design till min blogg, har äntligen fått lite nya typsnitt och sånt!
Den blir klar ikväll förmodligen! :)

Godmorgon lördag!

Gud, jag har varit så död hela veckan.. Men nu ska jag bli glad igen :) Hur mår ni? Själv mår jag utmärkt, ska snart ut och fota lite! Ikväll ska jag till Gabriella och ha tjejkväll med mina bästa tjejer, så mysigt! Så kommer nog ta lite kort och så, vi får väl se när pappa kommer och hämtar mig, ;)

Naturkunskap...

Sitter och lyssnar på  min lärare på Naturkunskapen, eller ska inte säga att jag sitter och lyssnar precis, haha... Sitter och snackar med Sara och min syster på msn. Ska nog göra lite nytta och sitta och lyssna ;) Slänger in en bild på Sara och mig när vi ser allmänt roliga ut på lektionen ;)

Blogg.se har inte funkat..

Alltså jag har skrivit inlägg varje dag men ändå har dem inte publicerats.. Men nu funkar det iallafall!
Sitter i skolan med sötaste Olivia och ska plugga lite Engelska tänkte jag, jag har redovisning på fredag.. Det kommer säkert gå bra, fast nej, haha. Ska även till Onoff efter skolan och köpa ett laptopfodral, som jag bara måste ha! Nu ska jag fortsätta plugga lite, och göra lite nytta! Puss
299 kr, Onoff

Tving!

Ska snart till Tving till min farfar och kusiner. Ska även upp till graven och lämna ett litet ljus och en sten där det står "jag älskar dig" på, får se om jag går upp själv en stund eller med min faster. Hörs sen när jag kommer hem! Puss

Godnatt!

Ska snart gå och lägga mig efter filmen som jag kollar på! Så säger godnatt nu, för kommer inte orka skriva ett inlägg innan jag somnar.. Hoppas ni har haft en bra kväll, puss!

Sånglektionen.

Kom hem för en stund sedan, har ju varit på sånglektion och det gick super bra! Sjöng Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer och Det vackraste. Nu ska jag städa lite på mitt rum och sedan blir det bakning för släktträffen imorgon, ska baka 50 st muffins... Hörs sen när jag bakat färdigt!

Godmorgon från Karlskrona!

Godmorgon, jag och min kusin hälsar alla godmorgon denna fina dag! ♥
Min söta kusin och jag!
En mycket söt bild jag tog på min kusin nyss! ♥

Godnatt!

Nu släcker jag lampan och ska sova tänkte jag! Har haft en mycket bra kväll och kommer förhoppningsvis ha det hela helgen! Vi hörs imorgon när jag vaknar, sov gott allihopa! Puss

Musik i mitt ♥

Sitter och lyssnar på musik med Eleonor och väntar på att kusinerna och pappa ska komma hem! På tal om att sjunga och musik så är min första sånglektion imorgon för er som inte visste det, jag kom nämligen in på Kulturskolan här i Karlskrona, så imorgon ska jag sjunga. Jag får hoppas att det går bra iallafall! Hörs lite senare! ♥

Don't forget...

Saras intervju med mig imorgon på hennes blogg! Hennes blogg hittar du i menyn till vänster längst ner med namnet "Sara". Kommer lägga upp intervjun på lördag senare, eller imorgon. Nu ska jag packa lite för ska till pappa om en stund, mina kusiner kommer ikväll och hälsar på! På lördag blir det höstfest som det kallas, hela pappas släkt träffas, umgås, leker och ha det mysigt, kommer givietvis ta lite kort!

Men som sagt glöm inte Saras intervju med mig imorgon på Saras blogg! :)


Mina glasögon som jag hämtade ut idag, har även ett par till
som jag lägger ut en bild på ikväll eller imorgon!


Ny design pågång!

Har ändrat min design igen, men det kommer bli bättre! Min blogg kommer vara i reperation nu i några dagar, hoppas ni inte stör er på det!
Förresten har jag hämtat ut mina nya glasögon, kommer lägga ut dem lite senare ikväll! Är riktigt nöjd med dem!
Hörs sen! :)

RSS 2.0