Godnatt!

Säger godnatt nu, har varit en väldigt intensiv dag med både shopping och mys. Köpte förövrigt min kamera idag, kommer berätta mer imorgon då jag har mer tid! Nu ska jag sova, är dunder trött! Godnatt, så hörs vi imorgon!

I sommarstugan!

Sitter nu i sommarstugan på Stavsnäs, Stockholm. Har inte uppdaterat innan så mycket, och det har inte berott på att jag skiter i att blogga utan att jag har haft fullt upp och dt har blivit så sent när jag ska blogga, så har varit så himla trött. Snart ska vi in till Stockholm City och shoppa loss lite, ska även köpa min systemkamera idag (förhoppningsvis). Mina pengar kom in på en chek istället för på mitt konto.. Gud vad sur jag är nu, jag som hade förväntat mig att jag skulle få dem på kontot och inte hem i brevlådan 60 mil härifrån.. Men min mamma är så snäll så jag kan nog låna pengar av henne tills vi kommer hem och jag har löst ut cheken! 



Lägger ut lite bilder ikväll när jag kommer hem från vår sommarfest i tisdags.
Hörs sen när jag är hemma från shoppingen!
Ha en bra dag, puss!

God natt!

Ligger nu i sängen för att jag ska snart släcka ner min lampa! Kom hem från Malins avskedsfest för en timme sedan, gud vad jag kommer sakna denna söta flicka! Hon är helt underbar! Men ska släcka nu faktiskt, ska upp tidigt imorgon för att bege mig till sommarstugan i Stockholm igen. Mamma är redan där uppe så jag och mina systrar ska åka med mormor och morfar, vi får se när bilen rullar hemifrån, man kan aldrig vara säker när man åker med dem vilken tid bilen ska gå... Iallafall så stannar jag i Stockholm en vecka, men självklart har jag med mig datorn och internet så jag kommer även blogga däruppe! Ska inhandla en ny systemkamera för mina jobbarpengar! Det ska bli en ny Canon Eos 550D, med 18 megapixelskamera och massa annat som jag inte orkar rabbla upp nu. Lägger upp en bild nedan som ni kanske ser! Nu ska jag sova, hörs imorgon när jag är framme i Stockholm! (Kommer därför inte blogga från bilen!)

Godmorgon världen!

Godmorgon, sitter i min säng och har nyss sjungit karaoke med Leia, haha hon är ju för söt! Idag blir nog bara en slapp dag, vi får se vad dagen har att bjuda på! Nu ska jag städa mitt rum som lär behövas efter en vild karaoke morgon! Hörs sen! :)

Det luktar grillat!

Sitter nu i köket och känner lukten av grillat, mums! Har bara legat vid sjön idag och tagit det lugnt, kan ju inte precis säga att det var den varmaste dagen jag varit med om, men det var ändå mysigt!
Hörs senare! :)

Dåligt uppdatering

Jo jag vet. Har bara gjort en massa jobb idag, som att städa min garderob, rum och lite annat smått och gott. Sen kom jag på att jag måste ju skriva i min blogg. Så det får bli ett inlägg nu. Imorgon åker jag till pappa igen, så det blir vara hemma där ett tag och sedan vet jag inte alls vad dagen har att bjuda på. Har faktiskt inte så mycket och säga idag, förlåt! Är bara lite nere idag, så imorgon blir jag lite roligare! ;)
Godnatt, vi hörs imorgon!

Natti

Nu säger jag godnatt, emma och jag ska försöka sova nu om det går.. Imorgon ska vi nämligen till Bergkvara (jo jag vet, öööööde!). Det ska nämligen vara en festival där som heter Bergkavarafestival, kolla google om ni är sugna på att gå! Godnatt, sov gott!

Semester!!!!

Ja, ni fattar ju rubriken. Har semester nu fram till den 17e då skolan börjar igen! Direkt efter jobbet åkte jag in till stan och mötte Emma, det blev glassiären och shopping för vår del! Eller jag vet inte om jag kan kalla shopping för Emma, haha. Hon köpte bara en bok, jag köpte 2 linnen och en kjol! Nu sitter vi här hemma hos mig och gör ingenting, lyssnar på musik och bara har det allmänt trevligt ;) Imorgon kanske jag ska till Bergkvarafestivalen med Emma och lyssna på E.M.D, Brolle m.fl! Någon mer som ska dit?
Hörs senare!

Middag snart.

Ska snart på middag hos mormor och morfar, ganska drygt... haha. Kom hem för en stund sedan från jobbet också, därför har jag inte kunnat blogga något. Kommer bli ca 2 inlägg per dag, fast imorgon blir det nog bara 1 pga att jag ska på middag med jobbet på Scandic. Hörs när jag kommer hem, för nu ska jag kila till mormor och morfar! :)

Jobbat hela dagen!

Sitter i min säng och har precis fräschat till mig lite med en dusch! Ska snart sova för det är ju en jobbdag trots allt imorgon, 4 dagar kvar och sedan semester!!!!!! Har inget planerat sådär, men vet förmodligen att jag ska till Gotland, Stockholm och Helsingborg! Vi hörs imorgon när jag kommer hem från jobbet! Ha en bra kväll och en bra dag imorgon med mycket sol! Kram

Besöker Halmstad!

Hej mina kära läsare!
Har inte uppdaterat på ett tag som ni ser, har ju jobbat och sedan har jag inte haft tid på kvällen..
Men nu ska jag försöka en vecka till, och sedan är jag fri! Är just nu i Halmstad hos David och Stephanie, vi har käkat lite och sedan ska vi bara ta det lugnt. Imorgon blir det lite shopping i stan och sedan after beatch på Tylösand, riktigt toppen! Skriver mer imorgon när jag får tid, jag hoppas det kommer något inlägg innan shoppingen och sedan när jag kommer hem från Tylösand. Ha en bra kväll! :)

Sommardagens outfit!

Hörs senare, puss! Ha en fin dag!

RSS 2.0