Sommarbilder!

Ha en bra dag i det fina vädret, för nu ska jag ut med min älskling och fota lite!
Mera bilder kommer såklart ikväll! :)

En dag i stan!

Har kommit hem från stan med min syster Leia, vi hade det riktigt mysigt! Lägger in bilder på det vi köpte lite senare, för nu ska jag äta mat! puss :)

Snart...

En nyare design som är i enklare stil med underbara bilder! Ikväll påbörjar jag iallafall designen och blir nog klar med den ikväll, får jag hoppas iallafall! Och förlåt för dålig uppdatering, har inte haft blogglusten denna veckan bara, men det ska ändras på nu.



Morgon..

Godmorgon allihopa!
Sitter i min säng och ska snart kila till skolan, mamma kör mig istället så slipper jag åka bussen nu på morgonen. Har bara 2 lektioner idag och sedan slutar vi. Alltså slutar vi vid halv 12 idag, gud så skönt på denna underbara fredagen! Vad ska ni hitta på i helgen? Har ni några planer? Nu måste jag kila, vi hörs när jag kommer hem. Ha en bra dag!

Dagens shopping!

Halsband som jag alltid kommer bära med mig!
En prinsessas dagbok 2!
Värmeskydd för håret!
Mer kommer sen!

Vad vore jag utan dina andetag!

Det finns så många nära & kära jag skulle vilja tacka för jag få dela livet med er!
Tack för ni finns, det gör allt mycket lättare för mig! ♥

The look for today

Hörs lite senare! 

Frissan snart!

Ska snart bege mig till bussen för att åka in till frissan och fixa ny frisyr! Undra vad jag nu ska göra, jag frågar vad hon tycker och så får vi se om jag tycker det med! Hörs sen när jag kommer hem med ny frisyr!

Gardasil!

Gör den ont? Jag ska ta den om 20 minuter och jag kommer typ dö, haha.
Hörs efter sprutan! (Om jag lever då..)

Titut!

Vaknde för en stund sen av att Emma skickade 6 tusen sms kändes det som... Tack Emma för du förgyllade min morgon, not! Snart ska vi klä på oss och sedan vet jag inte alls vad vi ska göra, förmodligen bara ta det lugnt! Hoppas på fint fotograferingväder, men det lär det nog inte bli. 

Godnatt från mitt rum!

Nu släcker vi lampan i mitt rum, både Emma och jag är super trötta.. Vi hörs imorgon!
Godnatthälsning från Emma & Johanna!

Happy Birthday!

Grattis på födelsedagen bästa Eleonor!
Hoppas du får en toppen dag med massa paket, puss!


Sailet med min sötnos!

Ska snart åka in till stan för att gå på Sailet med min sötnos, men det spö regnar ute! Får väl se om jag tar några bilder, för jag har ju inget regnskydd till min kamera ännu. Nu måste jag kila, hörs när jag kommer hem!
Ha en bra kväll! 

Home!

Kom hem nyss från optikern, det gick väl hyfsat bra! Jag behöver glasögon och då menade hon verkligen hela tiden. Det förvånade mig lite, för jag brukar inte se dåligt i vanliga fall, haha. Det lät väldigt konstigt, för hon sa ju att jag ser dåligt, men jag har inte tänkt på det. Så iallafall har jag valt 4 bågar nu som jag ska prova och jag får köpa 2 för 1, väldigt bra tycker jag! Så nu behöver jag er hjälp!!!!
Jag vet att dem svarta ser likadana ut, men behöver ändå hjälp!
Tack mina söta läsare!

Optikern!

Slänger in ett snabbt litet inlägg innan jag ska till optikern! Ska skaffa nya brillor, så vi får se vad det blir för par! Hörs sen när jag kommer hem! (Jag vet inte hur lång tid det tar innan jag är hemma, så kanske mobilbloggar).
Hörs lite senare, ha en bra förmiddag!

Hemklickat & klart!

Klickade nyss hem ett Close-up +4 (inte +10 som det står här)!
Jag hoppas det blir kanon och det var hur billigt som helst! Kommer klicka hem det andra filtret i slutet av denna månaden som hette Star x8.
Kan verkligen rekommendera denna sidan!

Effektfilter 8x Star

Funderar på att klicka hem ett effektfilter som heter 8x Star, perfekt till julen och hösten!
Filtrer gör så att det blir mera ljus i bilden och som ni ser på bilderna nedan blir det mer som en stjärna med 8 strålar! Underbart fint till jul och hösten nu!
Klickar hem filtret från http://www.tvspelsweb.se/shopping_cart.php
Bilder lånade av Linda Bloms blogg!

Redigering och massa nya kategorier!

Sitter och fixar till min blogg med massa nya kategorier och lite redigering av nya bilder! Nu känner jag att min blogg har fått mer energi och mycket mera insperation och bilder! Hoppas ni kommer följa allt och mina foton som jag tar, kanske jag blir en fotograf i framtiden? ;)

Saturdaypictures!

Nu ska jag äta god mat! Hörs lite senare, puss!

Fotodag med Emma!

Ska snart kila till Emma och vi ska ha en liten mysig dag med fotografering, fixa med photoshop och bara mysa! Det var sjukt längesen jag såg denna människa, vad har tiden runnit iväg? Allt går så fort ju! 7
En liten bild när jag var i Jönköping!

Foto + deisgn dag!

Idag kommer bli en mycket intressant dag! Ska nämnligen fixa till min design och ha en fotodag tillsammans med min kamera Canon Eos D500. Kommer fota mig själv, mina syskon och allt runt om kring mig! Min blogg ska bli min fotodagbok och jag kommer sedan dela med mig av mina bilder och kunskaper! Så idag kommer bli några ynka inlägg, pga foto + design dag! Ha en bra dag sålänge!

Sommarkväll i Karlskrona!


Hemma!

Kom hem för en stund sedan och ska snart äta grillat! Kommer dessutom lägga in bilder från vår lilla tur till Jönköping! Hörs om en stund igen! :)

Shopping dag!

Kommit hem från en toppen bra shoppingdag med massa inköp! Kommer visa bilder lite senare! Nu ska jag se på Bert Ljung filmerna, toppen bra! Älskar dem filmerna. Hörs sen!

Jönköping!

Nu ska vi åka mot bussen! Resan börjar först med buss till Emmaboda stn.
Min reseplan denna dagen:
  • Emmaboda stn - Alvesta stn
  • Alvesta stn - Nässjö stn
  • Nässjö stn - Jönköping
Ja så det blir 3 byten idag, men det ska jag nog orka med! Hörs senare!

Imorgon bär det av till...

Jönköping! Jag och min syster åker till Jönköping imorgon för lite shopping, fika och mys i 3 dagar! Kommer blogga därifrån så mycket jag kan iallafall! Nu ska jag sova, tåget går klockan 07.00 imorgon.. Pusspuss!

Hej sålänge!

Hej sålänge på ett tag! Nu sätter vi oss i bilen och åker mot Helsingborg, så kommer inte att ha min dator med mig, men pappas dator ska med. Jag hoppas att batteriet håller iallafall på datorn och mobilerna så jag kan hålla mig uppdaterad så mycket det går! Om jag inte hör av mig och ni märker att jag är lite off är det nog bara för alla batterier har dött. Hörs lite senare på mobilinlägg i bilen.
Ha en fortsatt trevlig dag/kväll! Puss 

Färdig packad!

Nu är jag äntligen klar med min packning, så snart beger vi oss till Helsingborg. Hoppas på fint väder dessa dagar jag är där, men på SMHI:s hemsida står det att det ska regna imorgon och på söndag, men man vet aldrig om dem har rätt, burkar dem inte ha iallafall... Ska nog shoppa en del också, om jag nu har pengar och plats för det när vi ska hem sen igen, haha. Jag är f*n shopping galen kan jag ju säga, har typ inte plats snart för allt, eller rättare sagt jag har inte ALLS plats för kläderna jag köper nu för tiden.
Gåragens bilder:

Min nya fina sommarklänning som jag bara älskar!
Min sommarbränna -10, men den ska fyllas på ;)

God eftermiddag i solen!

Hej! Har precis varit ute i solen och solat, underbart härligt! Fick även lite färg på köpet! Nu måste jag nog packa klart det sista för jag ska bege mig till Helsingborg och kolla på min syster när hon spelar Eskilscupen mellan imorgon och söndag, ska försöka mobilblogga lite under tiden om inte internet funkar där.
Hoppas ni får en härlig och toppen eftermiddag i solen! 

Glöm det som stod i förra inlägget!

förlåt om jag förvirrar er, men det går tydligen inte att ändra bloggnamn! Så var uppdaterade på denna blogg hela tiden, alltså inget byte av namn! 

Ha en bra kväll! :)

Nu ska jag nog sova!

Ska nog snart sova, är dunder trött.. Det där med brun utan sol gör jag imorgon, har skrubbat kroppen, rakat benen och rengjort mitt hår, så nu känner jag mig extra fräsch! Jag kommer lägga på min brun utan sol kräm imorgon på dagen, orkade inte det nu ifall det blir för mycket och så. Imorgon på kvällen åker jag även till Eskilscupen i Helsingborg, så kommer vara borta till Söndag, kanske får igång internet under dessa dagar och jag hoppas att mitt databatteri håller också. Annars får jag mobilblogga. Hörs imorgon, för nu ska jag sova! Godnatt! :)

Tänk på detta innan du smörjer dig med BUS!

Brun utan sol finns i många former, spray, mousse, kräm osv, det är ämnet DHA, eller dihydroxyaceton, som ger huden den gyllene nyansen.

Färgen håller i sig mellan 2-5 dagar, men längre om du använder BUS regelbundet.

Vad man dock ska tänka på när man använder BUS är att man får bättre resultat om man skubbar/peelar kroppen innan. Det är också viktigt att smörja/spraya jämnt för att undvika fläckar (vilket man helst vill undvika)
Men skulle du bli fläckig så kan du testa att peela/skrubba bort dem, eller en bomullstuss indräkt i citronjucie eller väteperoxid borde också kunna hjälpa till att bleka fläckarna, men var försiktig då det starkt.

För att undvika fläckar på kläderna så kan du göra som jag, duscha och sen smörja in och ta på dig några oömma kläder efter 15-20 minuter. Men för säkerhets skull läs på flaskan.

Jag har använt mig av Åhlen's brun utan sol, och tycker den fungerar perfekt! Jag kommer lägga upp resultatet lite senare eller imorgon så ni med kan se hur det lägger sig och jämnar ut sig.

Solig Onsdag!

Har stekt ute i solstolen en stund, det är ganska varmt när man liggger där ute så gick in en stund för att svalka av mig med ett glas bubbelvatten med is, gud så gott!

Ny blogg eller ska jag ha 2?

Har tänkt göra en fotoblogg på blogg.se eller ska jag fortsätta med samma blogg och lägga in bilderna här? Har inte riktigt bestämt mig ännu hur jag ska göra, men det ska jag nog kunna lösa så snart som möjligt ;)

Inköp i Stockholm!

Här kommer lite sena bilder från mina inköp som jag gjorde i Stockholm:
Min dator är inte riktigt som den ska, så därför kommer del 2 på inköp i Stockholm lite senare :)

Tisdag

Hemma från Stockholm nu, eller ja igår. Orkade inte blogga igår när jag kom hem, var hemma vid 12 liksom... Men ska lägga in lite bilder idag hade jag tänkt och fixa lite med min blogg. Vad ska ni göra idag då?

I norrtälje just nu..

Sitter i mammas sambos föräldrars sommarstuga i Norrtälje och ska snart bege oss hem till vår sommarstuga. Imorgon åker vi hem till Karlskrona igen och då åker jag till pappa direkt. I veckan händer nog inte något särskilt, ska på cup i Helsingborg och kika på när min syster ska spela fotbollscup, vet inte om jag tar med mig min dator då, men det märker ni ju, haha ;) Nu ska jag fortsätta vara lite social tror jag, så tror jag att jag skriver ett godnatt inlägg innan jag ska sova, annars skirver jag imorgon innan vi sätter oss i bilen för hemfärd.

Till Birgitta och Arne!

Vi ska snart ge oss ut till Norrtälje där mammas sambos föräldrar bor, så hörs sen!
Ha en bra dag! Puss


Hinner inte blogga...

Har verkligen inte hunnit blogga någonting idag.. Min syster har suttit vid datorn hela dagen så det är först nu jag får sitta, haha. Men skriver när jag får tid iallafall! Har varit ganska lugn dag, har pillat lite med min kamera och tagit det lugnt. Bilder från alla dagar här i Stockholm kommer upp när jag kommer hem, denna datorn är så seg att ladda upp bilder så får bli det när jag kommer hem! Nu ska jag sova, hörs imorgon!


RSS 2.0